lauantai 14. tammikuuta 2012

Minulle

Näköjään vielä kerran palaan hamaan menneisyyteen eli joululahjoihin! Pukki toi myös minulle käsintehtyjä ihanuuksia.

Tulevana kesänä on edessä pihan möyrimistä ihan alusta saakka; vielä uuden uutukaisessa "puutarhassamme" ei ole edes nurmikkoa saatika sitten puita, kukkia tai kasvimaata. Oletettavasti nämä rouheat välineet tulevat tarpeeseen:
Pienen vinkkauksen ansiosta sain myös tarjoilulautaseen ja kynttilänjalkaan sopivan talouspaperitelineen, jei! Kiitos äitille ja E:lle näistä! :)
Veljeltä ja hänen tyttökaveriltaan saimme potretin höpsöistä kissoistamme:
Kiitos asianomaisille! :)

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Vuosi 2011

Teinpä sittenkin pienen koosteen viime vuoden puuhailuista! Oli kiva kurkistaa ja muistella, mitä kaikkea viime vuonna tuli käsityörintamalla tehtyä ja mitä kaikkea jäi vielä tekemättä.
Innolla odotan, mitä käsityövuosi 2012 tuo tullessaan. :) Rentouttavaa sunnuntai-iltaa!

lauantai 7. tammikuuta 2012

Kirjoneulesukat

Pikaisella tahdilla kaverille valmistui lahjaksi kirjoneulesukat Garnstudion ohjeella.
Lankoja lainasin heikosti edistyvästä päiväpeitosta eli seiskaveikkaa on. Tälläiset haluaisin ittellekin!

Mistähän muuten löytyis inspiraatiota isoäidinneliöiden värkkäämiseen? Haluisin nopsasti päiväpeiton valmiiksi, mutta ei jaksa kyllä yhtään kiinnostaa neliöiden koukkuaminen. Ehkä pitäis ottaa tavoitteeksi yksi neliö päivässä!

maanantai 2. tammikuuta 2012

Menneen talven lumia

Kaikille lukijoille rimukasta vuotta 2012! Olkoot uusi vuosi täynnä onnea, iloa ja tietenkin käsitöitä! ;) Viime vuoden aikana elämässäni tapahtui paljon kivoja ja uusia asioita: uusi ammatti, työpaikka, siviilisääty, koti, kotipaikkakunta... Tänä vuonna ehkä rauhallisempikin tahti piisaisi! :) Edellä mainituista syistä käsityörintamalla oli ajoittain himppasen hiljaisempaa, joten saa nähdä mitä uusi vuosi tuo tullessaan.

Jos olisin vähän viitseliäämpi, enkä loman jälkeisen työpäivän uuvuttama, tekisin tähän kohtaan hienon kollaasin viime vuoden käsitöistä. Sen sijaan esittelenkin loput joululahjat. Äipälle tein säärystimet...

...ja tupsupipon.
Säärystimien ohje löytyy Garnstudiolta, ja lankana on ylläriylläri seiskaveikkaa. Tupsupipon ohje on vanha tuttu.

ps. Bloggerin mukkaan blogissani on nyt käyty yhteensä 100 000 kertaa eli lukee mun höpinöitä muutkin kuin äiti. ;) Kiva alku vuodelle!