lauantai 24. syyskuuta 2011

Raitahuivi

Lähdin ostamaan verhoja ja mattoja; ostin jukkapalmun ja palalaarista raitatrikoota. No mitäpä me verhoilla, kun ei vielä verhotankojakaan ole.
Mutta huivejahan tarvitsee aina!

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Lakua lahjaksi

Serkulle herkullinen avainnauha synttärilahjaksi!
Näitähän olen aikaisemminkin tehnyt täällä ja täällä.

Tutkiskelin tuossa juuri omaa bloggerin profiiliani. Ehkä olisi aika päivittää; tietojeni mukaan olen 23-vuotias oululainen opiskelija, vaikka mikään näistä ei tällä hetkellä pidä paikkaansa. :D

torstai 15. syyskuuta 2011

Ruuturaitaa vilisee

Näistä sukista nähtiinkin jo pieni vilaus elokuun puolella.
Tein eka yhdet muka lahjavarastoon laitettavaksi. Tulikin niin kivat, että piti tehdä toiset itelle. (Huom. ensimmäisessä parissa jaksoin vielä kohdistaa samanväriset kuviot...)
Ohje on Ullan ruuturaitasukat ja lankana seitsemän veljestä. Sainpahan vihdoinkin tuon raitalangan (melkein kokonaan) jaloista pyörimästä, hah!

Palataanpa paremmalla ajalla uudestaan!

sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Kakkubuffet ja hääaskartelut

Vielä palaan hääleipomuksiin ja -askarteluihin ennen uusia kuvioita.

Halusin tehdä hääkakut itse, enkä osannut valita yhtä oikeaa hääkakkua. Tammikuisten häämessujen innoittamana päädyin kakkubuffettiin, jossa oli viittä erilaista varsin makoisaa kakkua. Äiti teki kermakakut ja minä miehen ja vähän kaasojenkin kanssa tehtiin juustokakut.
Mukana oli baileys-kakkua, mango-juustokakkua, kolmen suklaan juustokakkua, mustikka-juustokakkua ja äitin ihana oivallus Anopin kirpeänmakia, jossa yhdistyi makea kinuski ja kirpsakka punaviinimarja. Kakut maistuivat hääväelle oikein hyvin, olisiko isäkin santsannut kolme kertaa... Mielelläni olisin kakkuihin satsannut enemmänkin esimerkiksi koristelujen muodossa, mutta tälläkin kertaa olosuhteet sanelivat tiettyjä ehtoja.Menujen/ohjelmien sekä paikkalappujen piti toki olla samaa sarjaa hääkutsujen kanssa. Yksinkertaisilla materiaaleilla saatiin aikaan mielestäni oikein kauniit askartelut. Apuna askartelussa hääräsivät tietenkin kaasot, kiitos.
Pöydät oli miehen iloksi nimetty Tolkienin Taru sormusten herrasta -sarjasta tuttujen paikkojen mukaan. Fonttina Bilbos handwriting.
Aloitin muuten eilen ihanan ikuisuusprojektin, joka täyttää Heksiksen valmistumisen jättämän aukon! :)